Mediceuticals

In mijn praktijk werk ik, in tegenstelling tot de reguliere kapsalons, met dermatologische haar- en hoofdhuidproducten.

Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals®  zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals®  is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben toegepast en verwerkt.

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde specialisten. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode. Mediceuticals® behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Sinds de introductie van Mediceuticals® via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers in Europa explosief. Momenteel is Mediceuticals® verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Italië en de Baltische Staten.

 

» terug naar producten