Revolutionair Zwitsers haarprogramma stopt haaruitval.

Een effectieve oplossing bij haaruitval is vanaf nu niet langer een illusie. HAIRGROW van SwissCare stopt haaruitval en activeert de haargroei. Het resultaat? Voller, dikker haar met een prachtige natuurlijke glans. De effectiviteit van de shampoo, lotion en capsules is wetenschappelijk bewezen. Maar liefst 70% van alle mannen en 40% van alle vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haaruitval of haarbreuk. Wat de oorzaak ook is, het complete programma van HAIRGROW biedt zowel dames als heren dé oplossing.

Dubbele werking
Het unieke aan dit HAIRGROW programma is de dubbele werking. De shampoo en lotion zorgen van buitenaf voor de haarzakjes en de hoofdhuid; bieden bescherming, herstellen de structurele componenten van het haarzakje en remmen zodoende het verouderingsproces. De capsules, een mix van vitaminen en mineralen die van essentieel belang zijn voor gezond haar, voeden de haarwortels van binnenuit.

Resultaten
De effectiviteit van het HAIRGROW programma is wetenschap- pelijk bewezen. HAIRGROW stopt haaruitval, revitaliseert en voedt het haar op cellulair niveau, bevordert de haargroei en stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid.

HAIRGROW Activating Shampoo
De versterkende, revitaliserende en groeibevorderende eigen- schappen van deze shampoo stoppen haaruitval, verzorgen het haar en bieden ondersteuning aan ondervoed, zwak en broos haar.

HAIRGROW Energising Lotion
Deze lotion bevat de gepatenteerde formule PROCAPIL. De belangrijkste oorzaken van kaalheid (alopecia) zoals slechte doorbloeding van de hoofdhuid en de veroudering van de haarzakjes worden bestreden. PROCAPIL versterkt, verjongt en voorkomt haaruitval. Regelmatig gebruik van deze lotion revitali- seert en activeert het haar.

HAIRGROW Revitaliserende Voedende Capsules
Dit voedingssupplement zorgt voor effectieve voeding en rege- neratie van de haarzakjes. Het resultaat is snel merkbaar, zeker in combinatie met de shampoo en de lotion. Haaruitval stopt, de groei wordt geactiveerd en het haar wordt sterker, gezonder en krijgt meer volume.

Advies
Voor een optimaal resultaat gebruikt u de luxueuze producten in combinatie met elkaar.

 

» terug naar producten